2831030932 6942669357 2ο χλμ Ρεθύμνου - Αγίας Γαλήνης, Ρέθυμνο dim.koyt@yahoo.gr
hero image
Facebook
 
 
 
 
 
Car Tech Service
Συνεργείο - Ηλεκτρολογείο Αυτοκινήτων Ρέθυμνο Κρήτης


Το συνεργείο - ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων “Car Tech Service” το οποίο βρίσκεται στο Ρέθυμνο Κρήτης, είναι κοντά σας εδω και 4 χρόνια, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και φιλοδοξώντας να γίνει η πρώτη σας επιλογή για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζεται με το όχημά σας.

Με αγάπη, μεράκι και εμπειρία 25 χρόνων στο χώρο, έχουμε δημιουργήσει ένα σύγχρονο και πλήρες εξοπλισμένο συνεργείο, το οποίο διαθέτει όλα τα τελευταίας τεχνολογίας διαγνωστικά εργαλεία, τα οποία και μας επιτρέπουν να εντοπίζουμε άμεσα βλάβες και δυσλειτουργίες σε κάθε είδους αυτοκίνητο.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ & ΕΓΓΥΗΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
 
   
Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες εξελίξεις στο χώρο του αυτοκινήτου και έχοντας έρθει αντιμέτωπος με κάθε είδους βλάβη, μπορεί να σας προτείνει την ιδανική λύση για την σωστή επισκευή του αυτοκινήτου σας.

Με συνέπεια και ευθύνη απέναντι σε κάθε πελάτη, το συνεργείο μας, μπορεί να αναλάβει το service και την επισκευή αυτοκινήτων καθώς και κάθε είδους ηλεκτρολογικό θέμα που αφορά το οχημά σας.
 
Στις υπηρεσίες μας συγκαταλέγεται επίσης οτιδήποτε σχετίζεται με μίζες, δυναμό και μπαταρίες αυτοκινήτου, παρέχοντας έτσι ένα ολοκληρωμένο ηλεκτρολογικό service στο όχημά σας.

Στόχος μας η σχολαστική συντήρηση και επισκευή του αυτοκινήτου σας, πάντα με τις οικονομικότερες προτάσεις και λύσεις καθώς και ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα.

Κυρίαρχη φιλοσοφία του συνεργείου και του προσωπικού μας, είναι η ορθή και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας, αναπτύσσοντας έτσι μια σχέση εμπιστοσύνης.
 
 
 
 
 
 
 
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ
ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ;

 
  Εμπειρία & Επαγγελματισμός
  Εξειδικευμένο Προσωπικό
  Σύγχρονα Εργαλεία & Μηχανήματα
  Αμεση & Σωστή Εξυπηρέτηση
  Ανταγωνιστικές Τιμές
  Εξυπηρέτηση παντός τύπου οχήματος
 
 
 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας

το συνεργείο αυτοκινήτων “Car Tech Service” στο Ρέθυμνο Κρήτης για να κλείσετε το ραντεβού σας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.