2831030932 6942669357 2ο χλμ Ρεθύμνου - Αγίας Γαλήνης, Ρέθυμνο dim.koyt@yahoo.gr
hero image
Facebook
 
 
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Car Tech Service | Συνεργείο - Ηλεκτρολογείο Αυτοκινήτων Ρέθυμνο Κρήτης


Το συνεργείο - ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων “Car Tech Service” το οποίο βρίσκεται στο Ρέθυμνο Κρήτης, είναι καθημερινά κοντά σας και έτοιμο να σας εξυπηρετήσει για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζεται με το αυτοκίνητό σας.

Το έμπειρο προσωπικό μας, βασισμένο στη τεχνική του γνώση και την εμπειρία 25 ετών που διαθέτει, είναι πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμο να πραγματοποιήσει διάγνωση και εντοπισμό βλαβών, σε κάθε είδους αυτοκίνητο. Έπειτα θα σας ενημερώσει για τις ενέργειες που προτείνει να γίνουν και θα φροντίσει για την άμεση και σωστή επισκευή του αυτοκινήτου σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

Με εξειδικευμένα διαγνωστικά και εμπειρία αναλαμβάνουμε παντός τύπου ηλεκτρολογικά ζητήματα, ελέγχους ή βλάβες του οχήματός σας και όχι μόνο.
 
 
 

Συντηρήσεις Οχημάτων

 

Επισκευές Κινητήρων

 

Σασμάν

 

Επισκευές Συστημάτων Πέδησης

 

Συστήματα Διεύθυνσης

 

Κλιματισμός Αυτοκινήτων A/C

 
 
 

Μπαταρίες

 

Μίζες - Δυναμό

 

Έλεγχος Φώτων

 

Πλήρης Ηλεκτρονικός Διαγνωστικός Έλεγχος

 

Έλεγχος ΚΤΕΟ

 

Καθαρισμός Μπεκ Βενζίνης 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ
 
   
Σε όλες τις εργασίες τηρούμε πιστά τις τεχνικές οδηγίες και τις αυστηρότερες προδιαγραφές ελέγχου και διασφάλισης ποιότητας του κατασκευαστή. Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα κάθε πιθανής βλάβης που μπορεί να παρουσιάσει το αυτοκίνητό σας.  
Οι υπηρεσίες μας είναι άριστης ποιότητας και εξασφαλίζουν για εσάς και το αυτοκίνητό σας μεγάλη διάρκεια ζωής, λύνοντας το πρόβλημα ουσιαστικά και όχι προσωρινά.

Φροντίζουμε για την συνεχή ενημέρωση του προσωπικού μας στις νέες τεχνολογίες, ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά σε οποιαδήποτε βλάβη ή επιθυμία σας.
 
 
 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας

το συνεργείο αυτοκινήτων “Car Tech Service” στο Ρέθυμνο Κρήτης για να κλείσετε το ραντεβού σας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.